20.10.08

Irlanda és la número 1

Catalunya, tercera al Mundial de P&P

La Selecció Catalana de Pitch & Putt no ha pogut revalidar el títol de campiona del món que ja havia guanyat en les dues edicions precedents del torneig. Tot i això, l’actuació dels nostres representants s’ha de valorar molt positivament, ja que han aconseguit penjar-se la medalla de bronze.
El Mundial, celebrat el passat cap de setmana a Papendal (Holanda), ha acabat amb la victòria de la selecció d’Irlanda, una de les grans favorites a priori, que va superar a la final l’amfitriona, la selecció d’Holanda, per un clar 4-1. Catalunya, per la seva banda, va jugar contra la Gran Bretanya per la tercera posició, i es va imposar per 3 punts i mig a 1 punt i mig. D’aquesta manera, la Selecció formada per Fernando Cano, Dani Giménez i Salvador Garangou tornen a casa amb una important plaça de podi. Cal destacar també la setena posició assolida per la selecció d’Andorra, després de superar Austràlia al partit pel 7è i 8è lloc.

Més informació a www.fippa.net i a www.pitchandputt.cat