16.10.08

Els quarts, contra Austràlia

III Mundial de Pitch & Putt

Després de la primera jornada del Mundial de pitch & putt que es disputa des d’avui a Papendal (Holanda), Catalunya ha acabat en tercera posició i ja coneix el seu rival per als quarts de final: Austràlia. Un cop finalitzades les dues voltes Strokeplay, els catalans han sumat 306 cops, 6 més que Holanda i 13 més que Irlanda, la millor fins ara.
Ara, als emparellmanets Match Play, els catalans s’enfrontaran als australians, que han estat sisens; Irlanda jugarà contra Xile, Andorra contra Gran Bretanya i Holanda contra França. Els combinats que han quedat classificats entre la 9a i la 14a posició (Noruega, Itàlia, Suïssa, San Marino, Alemanya i Bèlgica), han quedat fora d’aquests quarts de final Match Play. Cal recordar que Catalunya aspira a revalidar el títol mundial guanyat en les dues edicions precedents del Campionat del Món de la FIPPA. Més informació a www.fippa.net