14.10.08

Preparant l’Europeu

El fistball català, amb els millors

Les Seleccions Catalanes masculina i femenina de fistball van participar l’última setmana del mes de setembre en un torneig internacional amistós a la localitat alemanya de Schömberg. Va suposar el debut internacional de la nostra Selecció femenina i l’inici de la seva preparació per al Campionat d’Europa de 2009. L’actuació dels nostres equips va ser força destacada, ja que, se les set seleccions participants en cada categoria, la masculina va acabar tercera i la femenina quarta.
Així doncs, el nostre fistball, reconegut per la federació internacional des de 2007, continua la seva evolució i ja comença a guanyar-se un espai dins d’aquest esport a Europa, malgrat que els grans dominadors, amb molts més anys d’experiència, continuen sent alemanys, austríacs, suïssos, holandesos i txecs.

Més informació a www.fistball.cat