14.10.08

Només superats per Rússia

I Team Match International de ball esportiu

El passat cap de setmana va tenir lloc a Platja d’Aro el I Team Match International, la primera gran competició internacional organitzada per la Federació Catalana de Ball Esportiu. La cita va ser un èxit i va comptar amb la participació de cinc seleccions: Catalunya, Rússia, la República Txeca, Bèlgica i Hongria. Malgrat l’excel·lent actuació dels esportistes catalans, la victòria final va ser per a Rússia, amb 196,5 punts.
Els catalans en van aconseguir 207,0, Txèquia va ser tercera amb 261,0, i Hongria i Bèlgica van ser quarta i cinquena, amb 305,5 i 354,5 punts respectivament. Els integrants de la nostra Selecció, sota la capitania de Miquel Alonso, van ser aquests: JoelHernández i Ariadna Gil (Youth Standard), Joel López i Rosa Carné (Youth Llatí), Isaac Rovira i Desirée Martín (Adult Standard), Nicolás García i Masha Turlopova (Adult Llatí), Jordi Mayral i Eva Aguilera (Senior Standard) i Manuel Ramírez i Júlia López (Senior Llatí). Trobareu més informació a www.fcbe.cat