14.10.08

La defensa del títol

Catalunya, al Mundial de P&P

La ciutat holandesa de Papendal acull, entre el 15 i el 18 d’octubre, la III Copa del Món de Pitch & Putt, organitzada per la federació internacional d’aquest esport. la FIPPA. Hi prendran part 18 seleccions: Andorra, Austràlia, Bèlgica, Catalunya, Xile, França, Gran Bretanya, Irlanda, Itàlia, Holanda, Noruega, San Marino i Suïssa. Per Catalunya, el torneig presenta un repte força complicat: defensar i intentar revalidar els títols assolits en les dues edicions precedents del mundial, a Sardenya i a Teià, a casa nostra.
Per als organitzadors, els holandesos, el torneig es presenta com una gran oportunitat per a donar a conèixer aquest esport als Països Baixos. Diferents empreses s’estan implicant en la promoció i el patrocini d’aquest esdeveniment, que es preveu que rebi la visita d’uns 20.000 espectadors

Més informació a www.pitchandputt.cat