13.10.08

Setens d’Europa

EU Cup de futbol australià

La Selecció Catalana de futbol australià ha finalitzat la seva tercera participació en un europeu, l’EU Cup, en una meritòria setena posició. La competició, que aquest any s’ha disputat a Praga (Rep. Txeca) ha comptat amb la participació dels millors combinats del continent i ha acabat amb la victòria de la selecció anglesa, després de superar amb claredat Croàcia a la final (107-59).
Pel que fa a la nostra Selecció, en la fase de grups va aconseguir una victòria contra els EU Crusaders (64-59) i van patir una derrota contra Suècia (51-100). Als vuitens de final, victòria còmoda contra Àustria (84-53), però posteriorment, als quarts, va arribar una dolorosa derrota contra la futura campiona, Anglaterra (47-138). Finalment, al partit pel 7è i 8è lloc, els nostres van superar Escòcia per un contundent 81-21. La setena posició final ens permet millorar la vuitena aconseguida ara fa un any a Hamburg (Alemanya).

Aquestes són les posicions finals de l’EU Cup:

1. Anglaterra
2. Croàcia
3. Alemanya
4. Suècia
5. Finlàndia
6. França
7. Catalunya
8. Escòcia
9. Holanda
10. EU Crusaders
11. Rep. Txeca
12. Àustria