09.10.08

Tots cap a Castelló!

IV Jocs Special Olympics

La Selecció Catalana viatja aquest dimecres cap a Castelló, on fins diumenge tindran lloc els IV Jocs Nacionals Special Olympics. Aquesta competició aplegarà més de 1.500 esportistes amb discapacitats intel·lectuals, arribats de tots els punts de l’estat i de diversos països d’arreu del món. La Plataforma, amb la presència del vicepresident Sergi Blàzquez, va acomomiadar a tots els esportistes i els va desitjar els millors resultats.
La Federació ACELL i Special Olympics Catalunya desplacen 113 esportistes i 28 tècnics, que prendran part en 11 disciplines. D’aquests, 20 competiran en bàsquet, 20 en futbol sala, 16 en atletisme, 12 en natació, 12 en petanca, 8 en tennis taula, 6 en tennis, 6 en bàdminton, 6 en gimnàstica rítmica, 4 en proves adaptades de bàsquet i 3 en proves motrius. La ciutat de Castelló s’ha implicat molt activament en aquesta competició i, a banda de les proves esportives, han preparat diverses activitats lúdiques, programes de noves tecnologies i programes de salut.

Trobareu més informació a www.castello.es i a www.specialolympics.cat