07.10.08

La Plataforma s’adhereix al manifest per l’Estatut i el finançament

Firma per una societat catalana més cohesionada

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes s’adhereix al manifest signat per CCOO de Catalunya, IEC, Òmnium Cultural, UGT de Catalunya, Unió de Pagesos i USOC pel compliment de l’estatut i un finaçament just pel nostre país. Els propers mesos són decisius pel nostre futur i cal més unió que mai per defensar els nostres interessos davant de les decisions de les institucions de l’Estat espanyol.
El manifest, al que donem suport, remarca la problemàtica de l’actual model de finançament que comporta una distribució de recursos injusta per a Catalunya en la mesura que penalitza els seus ciutadans a rebre uns recursos per persona molt inferiors a la seva aportació fiscal.

Junts, l’acabarem portant i defensarem units els nostres interessos!

Per a més informació sobre el manifest cliqueu aquí