07.10.08

Cotxe ‘proseleccions’

Al Ral.li Catalunya de Super Slot

L’August Guasch López, simpatitzant de les Seleccions Catalanes, va preparar fa unes setmanes aquest cotxe de Ninco Slot amb una decoració que ens resulta força familiar. Aquesta miniatura de Subaru Imprezza porta els logotips de les Seleccions Catalanes als laterals, al sostre i a la part posterior.
Amb ell, l’August va prendre part recentment a Salou al Rally Catalunya Costa Daurada de Super Slot i va finalitzar en una meritòria 74ena posició, d’entre els 202 cotxes participants. Les seves intencions eren acabar entre els 50 primers, però no va poder ser. A partir d’ara, vol fer participar el “Cotxe de les Seleccions Catalanes” en totes les proves de nivell on sigui possible. De moment, sembla que a Salou aquest subaru va centrar totes les mirades i va ser qui més fotos es va endur.