06.10.08

Catalunya, a l’EU Cup

Europeu de futbol australià

Catalunya prendrà part el proper cap de setmana per tercer cop en la EU Cup, l’Europeu de futbol australià, organitzat per la Aussie Rules Europe (ARL). En aquesta ocasió, i després de Londres (Anglaterra) i Hamburg (Alemanya), la ciutat txeca de Praga és l’encarregada d’organitzar l’esdeveniment. Hi prenen part 12 seleccions, dividides en grups de tres, de la següent manera: al grup A Alemanya, Finlàndia i Holanda, al B Anglaterra, la Rep. Txeca i Escòcia, al C Croàcia, França i Àustria i al D Catalunya, Suècia i Croàcia (sota el nom de EU Crusaders).
Els dos primers de cada grup passen als quarts de final. Catalunya, membre reconegutdes de fa tres anys per la ARL, aspira a millorar la seva posició final, després de la 8a posició d’Hamburg i la 7a d’ara fa tres anys.

Aquests són els horaris previstos:

Dissabte 11 d’octubre
11:30h Catalunya – Croàcia
12:30h Suècia – Catalunya

15:00h-17:00h 4ts de final
17:00h-18:00h Semifinals

18:30h FINAL

Trobareu més informació a www.australian-football.eu