06.10.08

CAMPIONES DEL MÓN!

4-0 contra Galícia a la final

La Selecció Catalana de futbol sala es va convertir aquest diumenge en la primera vencedora del Mundial femení de l’especialitat. Més de 1.000 persones van esperonar el combinat català al Pavelló Olímpic de Reus i la Selecció es va mostrar molt superior en tot moment al seu rival, la Selecció de Galícia. A la primera meitat, dos gols de ‘Nona’ Navarro van permetre l’equip d’Albert López marxar al descans amb la victòria encarrilada i, ja a la segona meitat, van arribar dos gols més de Laura Rodríguez. Al final, 4-0, un resultat que situa Catalunya com un nou referent al món del futbol sala femení. Catalunya ha fet un torneig excel·lent i, tret de l’ensopegada contra Colòmbia a la segona jornada de la fase de grups, ha superat tots els compromisos amb sòlides victòries. Les catalanes han sabut trencar la superioritat que tothom donava a russes i sud-americanes abans de començar la competició.
El partit pel 3r i 4t lloc va acabar amb sorpresa. Les russes, que arribaven a Reus com a principals candidates a la victòria, no van saber pair l’eliminació davant Catalunya a les semifinals, i ahir van perdre la tercera posició davant Colòmbia, en una final de consolació que es va resoldre amb un 6-4 favorable a les sud-americanes.

(*Foto: Reus24.com)