03.10.08

Ja no poden fallar

Contra Austràlia a quarts

La selecció australiana serà avui un difícilíssim rival per a la Selecció Catalana de futbol sala als quarts de final del Mundial de Reus. Aquesta tarda (19:15h) les d’Albert López es juguen l’accés a les semifinals contra un dels equips més sòlids del torneig. Juntament amb les argentines i les russes, les australianes semblen ara mateix les grans candidates al títol, després d’haver guanyat amb autoritat els dos partits que han jugat, haver anotat 15 gols i haver-ne encaixat només 2.
L’entrada avui al Pavelló Olímpic de Reus val 5€, tot i que, si retalleu el cupó que apareix en l’edició dels diaris locals Aquí i Més Reus, l’entrada serà gratuïta.

Aquests són els horaris d’avui divendres:

16:00h Rússia-Veneçuela
17:30h Argentina-Galícia
19:15h Austràlia-Catalunya
20:45h Colòmbia-Paraguai

En cas de passar ronda, Catalunya s’enfrontaria al combinat vencedor del Rússia-Veneçuela, en una semifinal que es jugaria a les 16:30h. L’altra es jugarà a les 18:30h. Per diumenge quedaran el partit pel 3r i 4t lloc (15:15h) i la final (17:00h).