02.10.08

Quilòmetres per les Seleccions

‘I Cursa Virtual Nike+’

Nike+ es una sistema d’enregistrament de dades destinat als corredors, professionals o amateurs, desenvolupat per la marca americana. Memoritza dades com ara la distància correguda, les calories cremades o el temps dedicat i posteriorment aquestes dades es poden bolcar al web de Nike+, de manera que cada usuari té guardades les seves sessions de ‘running’ amb tot detall i les pot consultar posteriorment per anar-se superant mica en mica.
Els milers d’usuaris que té aquest sistema arreu del món s’agrupen en equips i, recentment, des de les terres de Lleida s’ha creat el Països Catalans Team, que té ja més de mig centenar d’usuaris. Aquests esportistes s’han proposat sumar cadascun d’ells, i en els propers 14 mesos, els quilòmetres que equivaldrien a recórrer els Països Catalans de nord a sud i d’est a oest. Per això, amb el suport de la Plataforma Proseleccions, han creat la “Cursa per Reconeixement Oficial de les Seleccions Catalanes”. Això suposa fer primer 790km, equivalents a córrer des de Salses (Catalunya Nord) a Guardamar del Segura (Alacant). El primer corredor a sumar el total de la distància s’espera que ho faci cap a juny de 2009. Posteriorment, la segona etapa constarà de 500km, el que suposaria fer la travessa de Fraga (LLeida) a Maó (Menorca), i té previst el seu final al desembre de 2009.

Tot plegat arrenca el proper dilluns 13 d’octubre. Si sou corredors habituals i voleu més informació de què cal per formar part de la comunitat Nike+, podeu consultar el web nikeplus.nike.com. Si us animeu a prendre part en aquest repte, només cal que busqueu i us afegiu a l’equip Països Catalans Teams, i tots a córrer per les Seleccions Catalanes!