02.10.08

Ensopegada imprevista

Catalunya perd però passa a quarts

La Selecció Catalana de futbol sala no ha pogut superar la fase de grups del Mundial com a primera de grup, després de la inesperada derrota d’ahir contra la selecció colombiana. Patrícia Sánchez va avançar les catalanes al minut 8′ de la primera meitat, però Daniela Montoya va capgirar el marcador amb dues dianes ja a la segona part, als minuts 26′ i 32′.
D’aquesta manera, amb una victòria i una derrota, les d’Albert López passen a quarts com a segones del grup D, i ara s’enfrontaran a la poderosa Austràlia, que arriba a aquesta ronda amb dues golejades, 11-2 contra Itàlia i 4-0 contra el Paraguai, sens dubte un rival molt complicat. Cal destacar també la classificació per als quarts de la Selecció de Galícia, que ho ha fet com a segona del grup A, després de sumar una victòria i una derrota, i ara es jugarà el passi a les semifinals contra l’Argentina.

La resta de resultats d’ahir, a la tercera jornada, van ser aquests: al grup A Rússia 4-Ucraïna 2, al B Veneçuela 2-Argentina 6 i al C Paraguai 0-Austràlia 4. Avui hi ha jornada de descans i demà divendres es disputen els quatre partits de quarts de final. Aquests són els horaris:

16:00h Rússia-Veneçuela
17:30h Argentina-Galícia
19:15h Austràlia Catalunya
20:45h Colòmbia-Paraguai

Tots els partits es disputaran al Pavelló Olímpic de Reus (* Foto: Reus24.com)