01.10.08

A sentenciar el grup

Catalunya busca la segona victòria

La Selecció Catalana de futbol sala buscarà aquesta nit la seva segona victòria al Campionat del Món contra el combinat de Colòmbia (21:15h). Després de guanyar dilluns a la primera jornada contra Txèquia (4-0) i de l’empat ahir entre txeques i colombianes (1-1), Catalunya ja està classificada per a quarts, però una nova victòria els donaria l’accés com a primeres de grup.
El seu rival en aquesta ronda, el segon classificat del grup C, podria ser Itàlia o bé el Paraguai. El partit d’avui, que es disputarà al Pavelló Olímpic de Reus, és d’accés gratuït per a tots els aficionats.

En la segona jornada, disputada aquest dimarts, l’Argentina i Austràlia es van mostrar com a fermes candidates al títol, amb dues severes golejades, i Galícia va aconseguir la primera victòria. Aquests van ser els resultats: al grup A Galícia 5-Ucraïna 4, al B Bèlgica 1-Argentina 8, al C Itàlia 2-Austràlia 11 i al D Colòmbia 1-República Txeca 1. Cal destacar que Austràlia ja té garantit també l’accés als quarts.