30.09.08

Reus aixeca el teló

Inaugurat el I Mundial Femení de Futsal

Aquest dilluns al vespre, unes 1.000 persones van presenciar al Pavelló Olímpic de Reus la cerimònia d’obertura del Mundial Femení de Futsal. Va ser una cerimònia senzilla, d’una mitja hora de durada, on la cultura i tradicions catalanes van ser protagonistes. Les dotze seleccions nacionals participants van desfilar al ritme de les gralles i els tabals, amb grans ovacions per als combinats de Catalunya i Galícia.
L’acte també va permetre veure una bona exhibició dels Xiquets de Reus a dins del pavelló i una actuació de les joves patinadores artístiques del Club Reus Deportiu. Per finalitzar la cerimònia, els parlaments de l’alcalde de la ciutat Lluis Miquel Pérez, de la Secretària General de l’Esport Anna Pruna i del vicepresident de l’Associació Mundial de Futsal Jaime Arroyave, van donar per inaugurat el campionat.