30.09.08

Bona arrencada

4-0 contra la República Txeca

La Selecció Catalana femenina de futbol sala va començar amb una clara victòria la seva participació al Mundial de Reus. Les noies d’Albert López, molt superiors durant tot el partit a la República Txeca, es van imposar per un contundent 4-0 i, d’aquesta manera, encapçalen el Grup D de la competició.
Les catalanes van marxar al descans amb un 2-0 favorable, gràcies a l’encert de Laia Vidal i Anna Manzano, i a la segona meitat van sentenciar amb dos gols més d’Anna Manzano i Sandra Torres. Avui la Selecció té jornada de descans i demà s’enfrontarà a Colòmbia (21:15h), buscant una nova victòria que les permeti accedir als quarts de final com a primeres de grup i, d’aquesta manera, tenir un rival més assequible.

També ahir, en la jornada inaugural, es van disputar tres partits més, el Rússia 3-Galícia 2 (molt bon debut de les gallegues, plantant cara a una de les favorites), el Veneçuela 5-Bèlgica 1 i el Paraguai 3-Itàlia 3. En la jornada d’aquest dimarts, el Pavelló Olímpic de Reus acollirà el Galícia-Ucraïna del Grup A, el Bèlgica-Argentina dins del B, l’Itàlia-Austràlia del C i el República Txeca-Colòmbia corresponent al D. Us recordem a tots que l’entrada durant aquesta fase de grups és totalment gratuïta.