26.09.08

Les dotze de Reus

Presentada la Selecció de futsal pel Mundial

Aquest divendres s’ha dut a terme la presentació de la Selecció Catalana de futsal que prendrà part en el I Campionat del Món Reus’08 a partir de dilluns vinent. Les dotze integrants del combinat català, amb el seleccionador femení Albert López i el secretari tècnic de la Federació Catalana de Futsal Juan Antonio Fernàndez al capdavant, han estat protagonistes d’una recepció al Museu de l’Esport Melcior Colet de Barcelona.
La Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya els ha desitjat molta sort en un torneig on la victòria serà molt complicada. Posteriorment, les jugadores i el cos tècnic han marxat amb autocar al CAR de Sant Cugat, on es troben concentrades aquests dies per preparar millor aquesta cita. Aquest cap de setmana, però, viatjaran ja cap a Reus per poder fer els primers entrenaments al Pavelló Olímpic de la ciutat.