25.09.08

Reus, capital del futsal

Dilluns arrenca el Mundial femení

La ciutat de Reus acollirà la propera setmana (entre el 29 de setembre i el 5 d’octubre) el I Mundial de Futsal, organitzat per l’Associació Mundial de Futsal (AMF) i la Federació Catalana d’aquest esport, amb el suport de l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya.

El torneig es disputarà al Pavelló Olímpic de Reus i l’entrada serà gratuïta per a tothom. Des de la Plataforma us volem animar a omplir les graderies del pavelló i contribuir, d’aquesta manera, a esperonar les nostres jugadores i aconseguir a l’hora que aquest primer campionat del món sigui tot un èxit.
Els combinats participants, entre ells els grans favorits, els sud-americans com Brasil, Argentina, Paraguai i Colòmbia, ja han presentat oficialment les seves convocatòries i viatjaran a Catalunya els pròxims dies.

Hi participaran, al Grup A Rússia, Bulgària i Galícia; al B l’Argentina, Bèlgica i Veneçuela; al C Paraguai, Itàlia i Austràlia i al D Catalunya, Colòmbia i la República Txeca. Aquests són els horaris que cal tenir presents:

Dilluns 29 Setembre
20:45h Cerimònia d’inauguració
21:15h Catalunya-Rep. Txeca

Dimecres 1 Octubre
21:15h Catalunya-Colòmbia

Divendres 3 Octubre
17:30h Quarts de Final

Dissabte 4 Octubre
18:00h Semifinals

Diumenge 5 Octubre
17:30h FINAL

Trobareu més informació a www.reus08.cat, a www.futsal.cat i a www.amf.com.py.