15.09.08

A les portes del títol

Catalunya perd la final contra França

La Selecció Catalana de futbol australià va perdre diumenge la final de la I Copa del Món, que va tenir lloc a la localitat de Valls. Catalunya va superar sense problemes la primera fase, després de guanyar el Senegal de forma ajustada (62-60) i l’Argentina (75-70).
A les semifinals, en canvi, es van desfer més còmodament de la selecció d’Andorra (70-20), però a la final, davant un rival de força més entitat com la selecció de França, va arribar la primera derrota. Els francesos es van imposar per 60-40 i es van adjudicar aquesta primera edició de la World Cup. Tot i la derrota, Catalunya acaba el torneig amb unes excel·lents conclusions, i ja prepara la EU Cup de Praga (República Txeca), que es disputarà els dies 11 i 12 d’octubre.