11.09.08

La Plataforma Proseleccions, a la Diana Nacional de Catalunya

Com ja és habitual, una nodrida representació de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ha dut a terme aquest dijous l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Hi han assistit prop d’una cinquantena de persones, entre integrants de la Plataforma i col·laboradors de la mateixa, a banda de diversos presidents i representants d’algunes de les federacions en què Catalunya ja ha assolit el seu reconeixement internacional, concretament korfbal, fistball, icestock, raquetbol i ball esportiu. El públic assistent ha corejat el conegut “Una Nació, una Selecció!” en el moment de l’ofrena.

Posteriorment, dins de la Festa de la Llibertat que se celebra anualment a l’Arc de Triomf de Barcelona, les activitats organitzades per la Plataforma han tingut un gran èxit de públic. Activitats per a totes les edats, on tothom es podia iniciar en disciplines com l’icestock, el fistball, el pitch&putt i el korfbal, a banda de veure una espectacular exhibició de salts de trampolí. L’activitat amb més bona acollida, però, ha estat el “Marca un gol a Espanya”, una iniciativa que pretenia reclamar de forma esportiva l’ambició de molts catalans d’enfrontar-se algun dia amb altres seleccions de futbol, entre elles la recent campiona d’Europa