08.09.08

Cosa de dos

Roc i Jornet opten al Mundial de curses

Agustí Roc i Kilian Jornet, ex components de la Selecció Catalana de curses de muntanya i actualment corredors de l’equip privat Salomon Santiveri, es jugaran el títol mundial individual de curses del proper dia 21 a Itàlia, a la cursa de Sentiero delle Grigne. Roc va aconseguir aquest diumenge a Fort William (Escòcia) la segona victòria consecutiva, fet que el permet encapçalar la classificació masculina. Jornet, per la seva banda, no va còrrer a Escòcia, després de la seva recent victòria a la Marató del Montblanc, però ja ha confirmat la seva presència en l’última cursa de les Buff Skyrunner.
Aquesta última prova del mundial 2008 puntuarà doble i, per tant, pot passar qualsevol cosa. Per la seva banda, els integrants de la Selecció Catalana Jordi Bes i Jessed Hernàndez, esgotaran les remotes opcions que tenen de treure la tercera posició al portuguès Paulo Gonçalves. Al rànquing femení, la francesa Corinne Favre encapçala la general, però encara no té assegurat el títol. De fet, una victòria de l’andorrana Stephanie Jiménez a Itàlia donaria el mundial a la també corredora del Salomon Santiveri.