05.09.08

Ok a la Copa de les Nacions

També es confirma el partit d’aquest Nadal

El president de la FCF, Ricard Campoy, ha rebut el vist i plau del president de la RFEF, Angel Mª Villar, per la celebració del Torneig de les Nacions 2009, així com la disputa al Nadal del partit de la Selecció Catalana. Campoy i Villar van arribar a aquests dos importants acords en una reunió mantinguda ahir a Madrid. A partir d’avui, la FCF inicia una fase d’estudi per la organització del Torneig de les Nacions 2009: dates, format, perfil de les seleccions participants, terrenys de llocs.
La Selecció Catalana de futbol també te garantit el partit de Nadal, desprès d’aquestes converses mantingudes entre els dos màxims mandataris del futbol català i espanyol.

En la mateixa reunió, també s’ha confirmat que el president del Comitè Tècnic d’Àrbitres, Victoriano Sànchez Arminio, mantindrà a Barcelona una reunió amb el seu homòleg a la FCF, César Ochoa. Aprofitant aquesta visita, es celebrarà la reunió de la Junta Directiva del àrbitres de la RFEF.

Per a més informació: www.fcf.cat