03.09.08

‘Marca un gol a Espanya’

Activitat estrella de la Diada

El proper dijous 11 de setembre, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes té previst participar en un seguit d’activitats a Barcelona, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Com ja és tradicional, al matí, els integrants i col·laboradors de la Plataforma faran l’ofrena floral al monument de Rafel de Casanova. Tots aquells que us hi volgueu afegir, sigueu col·laboradors o no, ho podeu fer. El punt de trobada serà la confluència entre els carrers Girona i Ronda de Sant Pere a les 10:30h.

Durant tot el dia, a més, hi haurà un estand de la Plataforma a la mostra d’entitats, la Festa per la Llibertat que se celebra anualment a l’Arc de Triomf de la ciutat comtal. Allà podreu adquirir merxandatge relacionat amb les nostres Seleccions i participar en diferents circuits d’iniciació, de 10h a 14h i de 16 a 19h. Concretament, podreu practicar korfbal, icestock, fistball, pitch&putt i, sobre tot, participar en l’activitat estrella, el “Marca un gol a Espanya”. No us ho perdeu, serà una ocasió única de marcar un gol a “la roja”.

Finalment, a la tarda, fem una crida a tots els catalans a afegir-se a la manifestació que començarà a les 17h a la Plaça Urquinaona. La Plataforma Proseleccions s’adhereix al manifest de convocatòria fet per la Plataforma Sobirania i Progrès que, sota el lema “Som una Nació i volem un Estat propi”, espera reunir una marxa civil multitudinària que reclami un estat propi per a Catalunya. La Plataforma Proseleccions és entitat convocant d’aquesta manifestació, juntament amb d’altres, com la Plataforma pel Dret de Decidir crítica, Catalonia Acord, la Comissió del Centenari de la Senyera Estelada, Immi.cat, Cat Acció i el Casal Argentí de Barcelona, entre d’altres.

Més informació de les activitats de l’11 de Setembre a www.11setembre.org i a www.sobiraniaiprogres.cat