03.09.08

Fita assolida: 100 cims-100 anys

L’estelada arriba també a l’Everest

La campanya 100 cims-100 anys, organitzada per la comissió del centenari de l’estelada amb la col·laboració de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, ha aconseguit el seu objectiu de reivindicar des del més amunt un país lliure i la voluntat que tenim de tenir seleccions esportives catalanes.
El 14 d’abril va ser el tret de sortida de moltes expedicions que durant aquests mesos no només han culminat cims dels Països Catalans sinó també de l’Àsia, el Canadà, l’Argentina, la República Dominicana, el Marroc, Egipte o Estònia. A destacar, sens dubte, l’Everest amb els alpinistes Xavi Arias i Xavi Aymar de l´expedició “Club excursionista de Gràcia-Barcelona al sostre del món” arrodonint de forma extraordinària la iniciativa.

Des del web estelada.com es poden veure totes les fotografies dels cims culminats amb l’estelada com a protagonista, així com informar-se de la història de la bandera. El projecte, tot i haver assolit el seu objectiu, no s’atura. Convidem a qui encara no s’hagi decidit a continuar-lo. Les estelades amb el lema ‘100 anys d’estelada 1908-2008. Volem Seleccions Catalanes’ es poden adquirir a Òmnium Cultural: Diputació,276 ppal / 08009 Barcelona / Tel. 93 319 80 50 / oc@omnium.cat o a la Llibreria Quera: Petritxol,2 / 08002 Barcelona / Tel 93 318 07 43 / llibreriaquera@llibreriaquera.com.