03.09.08

Copa del Món de fubol australià

Catalunya-Espanya, a la fase prèvia

La localitat de Valls acollirà la setmana vinent la primera edició de la World Cup de futbol australià, organitzada per la World Australian Football Federation (WAFF). Serà entre l’11 i el 14 de setembre i hi prendan part sis seleccions nacionals, dividides en dos grups. Al grup A hi haurà Catalunya, Espanya i el Senegal, i al grup B l’Argentina, França i Andorra. El sorteig previ ha volgut que les Seleccions de Catalunya i Espanya coincideixin a la fase prèvia i, per tant, per primer cop podrem veure un enfrontament entre tots dos països en aquest esport, ja que en l’edició de l’any passat, a Hamburg, no es van creuar. Cal destacar que la selecció espanyola hi pren part com a convidada, mentre que la Catalana ho fa com a membre plenament reconegut per la Aussie Rules International.

Aquests són els horaris dels partits:

Dijous 11 de setembre
12h Catalunya-Senegal

Divendres 12 de setembre
12:00h Senegal-Espanya
16:00h Catalunya-Espanya

Dissabte 13 de setembre
12:00h França-Argentina
16:00h Andorra-Argentina
21:00h França-Andorra

Diumenge 14 de setembre
09:30h Semifinal 1
10:30h Semifinal 2
19:00h Final