01.09.08

Mundial de curses complicat

La Selecció, lluny dels primers

La Selecció Catalana de curses de muntanya ho té difícil per revalidar aquest 2008 els títols assolits els últims anys. Ara mateix, a només dues curses pel final (Escòcia i Itàlia), tant la classificació individual masculina com la general per equips es presenten força complicades. Pel que fa als homes, continua el domini de l’equip privat Salomon Santiveri Outdoor Team, amb Agustí Roc i Kilian Jornet al capdavant. Roc va adjudicar-se la darrera prova a Malàisia i lidera la general per davant del seu company, que no va disputar aquesta cursa. Per darrere seu trobem el portuguès Paulo Gonçalves i l’anglès Andy Symonds. Cinquè, però ja a 84 punts del podi, hi ha el primer atleta de la Catalana, Jordi Bès, seguit de Jessed Hernàndez, que és sisè. Just Sociats és 21è, Adolf Aguilò 23è i Xavi Espinya 29è. El Santiveri també encapçala, de moment, la general per equips. El 6 de setembre, a Fort William (Escòcia) tindrà lloc la penúltima prova de les Buff Skyrunner ’08, i el 21 del mateix mes a Sentiero delle Grigne (Itàlia) hi haurà l’última cita.