25.07.08

Pols final

Catalunya i Euskadi lluiten per ser els millors

Aquest divendres serà decisiu a l’hora de decidir quina és la millor selecció en els XIV Jocs Nàutics Atlàntics de Getxo (Biscaia). Ara mateix, Catalunya i Euskadi mantenen un interessantíssim pols al capdavant del medaller per determinar quin és el millor dels països participants. Els bascos aspiren a reeditar el títol de campions assolit l’any passat, però els catalans són uns ferms candidats per rellevar-los.
Dijous, Euskadi va dominar totalment la competició de surf, on Catalunya no hi participa, i la nostra delegació va haver d’esforçar-se en les atres disciplines. En vela, després que les darreres proves d’ahir se suspenguessin pel mal temps, Catalunya va acabar com a guanyadora absoluta, seguida de Canàries i Bretanya. En activitats subaqüàtiques, ahir també es va imposar Catalunya, per davant de la selecció basca. Finalment, en rem, molt bona actuació també dels bascos, amb victòries en banc mòbil simple masculí i femení, una plata en 4X masculí i un bronze en 4X júnior, però cal destacar el meritori segon lloc assolit per les catalanes en 4X femení, només superades per l’embarcació d’Aquitània. Aquest divendres, doncs, l’última jornada serà decisiva per determinar el vencedor absolut dels XIV Jocs Nàutics Atlàntics.