24.07.08

Líders!

Encapçalem el medaller a Getxo

L’expedició catalana als Jocs Nàutics Atlàntics de Getxo està fent una actuació molt detacable: aquest dijous finaliza la competició i ara mateix encapçalen el rànquing de medalles. Aquesta és tot just la seva primera participació en aquesta competició, i els nostres esportistes de rem, vela piragüisme i activitats subaqüàtiques estan demostrant tot el seu potencial. Aquest dimecres Catalunya va destacar especialment en vela, rem i piragüisme, fet que li permet liderar el medaller per davant de Bretanya i Euskadi.
En rem, les catalanes es van imposar en 4X femení per davant d’Aquitània, Bretanya i Euskadi, i en 4x masculí, els catalans van ser segons per darrere d’Aquitània i per davant de Bretanya i Euskadi. Pel que fa al piragüisme, victòria catalana en caiac-polo, després de superar a la final Portugal per 10 a 5. Galícia ha acabat tercera, superant 3-2 la Bretanya. I pel que fa a la vela, Catalunya encapçala la general, per davant de Canàries, Bretanya, Galícia i Euskadi. Avui finalitzen aquests Jocs Atlàntics que, al marge de la posició que ocupi finalment la delegació catalana, ha deixat ben clar el nostre altíssim nivell, també en esports nàutics.