24.07.08

41ens per equips

Catalunya al Mundial sub-23 de bowling

La Selecció Catalana sub-23 masculina de bowling ha finalitzat la prova per equips del mundial d’Orlando (EUA) en una meritòria 41a posició. Dimarts, els jugadors catalans van acabar les tres primeres rondes 28ens, però dimecres van acusar una mica més la seva manca d’experiència i van finalitzar 41ens de 54 països participants. Àlvar Cardona, Héctor Roca, Axel Guimó i Pere Martí són els components de l’equip català masculí. L’or en aquesta prova ha estat per a Malàisia -amb Ang, Aiman, Kong i Ridhwan-, la plata per a Finlàndia i el bronze, compartit entre Noruega i els Estats Units.
En la prova per equips femenina, victòria per a Corea, seguida del Japó, Alemanya i Singapur. Les catalanes Vanessa Artacho i Meritxell Sánchez, que en la primera jornada ja no van poder passar el tall, han acabat més enllà de la la 25a posició. Aquest dijous s’acaba la competició amb la prova de Masters i les cerimònies de lliurament de medalles. Per demà divendres quedarà la cerimònia de cloenda i el dinar de comiat. Aquesta ha estat la primera gran participació de la Selecció Catalana de bowling en un mundial com a membre a tots els efectes de la federació internacional de bowling.