23.07.08

Bona arrencada

Catalunya comença bé la prova d’equips

La Selecció Catalana de bowling ha començat molt bé la seva participació en la prova masculina per equips. Dimarts es van disputar tres de les sis rondes totals, i l’equip format per Àlvar Cardona, Héctor Roca, Axel Guimó i Pere Martí ocupa la 28a posició d’un total de 54 equips participants, han passat el tall i aquest dimecres disputaran les tres rondes que resten, intentant assolir la millor classificació possible. De moment, Malàisia, els Estats Units i Finlàndia manen a la classificació.
Pitjor sort ha tingut l’equip femení, amb Vanessa Artacho i Meritxell Sánchez, que no han pogut superar el tall. En la classificació general per punts del torneig, Axel Guimó és 79è, Héctor roca 159è, Pere Martí 167è i Àlvar Cardona 180è. Pel que fa a les noies, Vanessa Artacho és 122a i Meritxell Sánchez 133a.