22.07.08

Primer or a Getxo

Bon inici dels catalans

El jove piragüista Marc Güell ha donat la primera alegria a l’expedició catalana als Jocs Nàutics Atlàntics de Getxo. L’esportista del CN Banyoles va imposar-se en la prova juvenil de caiac mar, sobre un recorregut de 12 quilòmetres en aigües obertes, amb inici i final al mateix Getxo i, d’aquesta manera, va donar la primer victòria a la Selecció Catalana. Aquest, però, segurament no serà el darrer èxit pels nostres esportistes a Biscaia, perquè estan fent un molt bon paper i aviar arribaran noves victòries.
La propera, per exemple, podria venir de la mà de la vela, ja que les nostres regatistes dominen en la categoria 420 (amb Clara dolz i Andrea Cornudella) i també en Laser. Aquest dimarts, la competició arrenca amb surf, on Catalunya no hi competeix, i posteriorment continuarà amb rem, piragüisme i vela.