22.07.08

El bowling català creix

Cardona i Roca, 86ens en dobles

La parella masculina formada per Héctor Roca i Àlvar Cardona va culminar aquest dilluns la seva participació en la prova de dobles del Mundial de Bowling sub-23 d’Orlando amb una meritòria 86a posició. Aquesta és la primera gran cita internacional i oficial per als nostres esportistes i, per tant, tos ells es plantegen aquest torneig com una oportunitat única per aprendre i créixer esportivament. I és evident que ho estan fent, perquè han superat parelles més experimentades, com ara les del Puerto Rico, Gal·les o Xile, entre d’altres.
La victòria en aquesta categoria ha estat per a la parella sueca formada per Kim Bolleby i James Gruffman. La plata se l’han adjudicat els anglesos Matt Hann i Dominic Barrett i el bronze ha estat per a les parelles Gan-Wong (Singapur) i Hardarson-Sigurdsson (Islàndia). Aquest dimarts i demà dimecres es disputa la prova per equips, una de les proves reines del campionat.