21.07.08

La història es repeteix

L’Argentina repeteix victòria a la Copa Amèrica

La Selecció Catalana d’hoquei patins es va tornar a quedar a les portes de la victòria a la Copa Amèrica. I la història, a més, va ser pràcticament calcada a la de l’any passat a Recife: final contra l’Argentina i derrota dolorosa. Els de Jordi Camps guanyaven per 3 a 2 i tenien el títol a tocar, però els argentins van empatar a 9 segons del final amb un nou gol de la seva gran promesa, el jugador del Tenerife Lucas Ordóñez. A la pròrroga, un gol d’or de Pablo Martín va donar la segona Copa Amèrica consecutiva al quadre local.

( veure video resum de la final )
Al final, bones sensacions pel joc de Catalunya, que en aquest torneig s’ha sabut sobreposar a una pista que amb prou fines es pot considerar apta per a la pràctica de l’hoquei, que ha acabat amb 33 gols a favor i 9 en contra i que ha col·locat Jepi Selva com a màxim anotador del torneig, amb 10 gols. Aquest dilluns, l’expedició catalana ha tornat a Barcelona. La Copa Amèrica s’acomiada fins d’aquí a dos anys, el 2010, quan l’encarregada d’acollir-la serà Catalunya. Abans, però, el 2009 es disputarà l’edició femenina a Cali (Colòmbia).