21.07.08

Debut al mundial de bowling

Catalunya sub-23 juga ofcialment a Orlando

Aquest cap de setmana ha arrencat a Orlando (EUA) el mundial sub-23 de bowling, on Catalunya ja hi pren part oficialment després del reconeixement de la Federació Catalana per part de la internacional i de la posterior confirmació per part del TAS. Catalunya és, evidentment, una Selecció novell en campionats d’aquest nivell i afronta aquesta cita amb discreció i amb la intenció d’aprendre el màxim de les grans potències mundials.
En individual masculí, Àlex Guimó ha estat el millor dels catalans i ha acabat en la posició 120, amb una puntuació total de 1.111 punts en les seves 6 tirades. Héctor roca ha acabat en la posició 171 (1.030 punts) i Àlvar Cardona en la 185 (972 punts). La victòria ha estat pel noruec Fredrik Tjernes, seguit de l’anglès Dominic Barrett i del colombià Jaime Eduardo González.

En individual femení, victòria per a la coreana Park Mi Ran, plata per a la colombiana Rocío Restrepo i bronze per a Zatil Isman, de Malàisia, i Jasmine Yeong-Nathan, de Singapur. Pel que fa a les catalanes, Vanessa Artacho ha acabat 118a i Meritxell Sánchez 128a. En el doble femení, Artacho i Sánchez han format parella i han finalitzat penúltimes, en la posició 62. La victòria ha estat per a les alemanyes Tina Hulsch i Birgit Pöppler, seguides de les colombianes Fonnegra i Restrepo i de les mexicanes Góngora i Alvarado. Aquest dilluns es disputa la competició de doble masculí.

Més informació a www.2008wyc.com