21.07.08

Catalunya, als Jocs Atlàntics

Multitudinària inauguració a Getxo

Les Seleccions Catalanes de rem, piragüisme, vela i activitats subaqüàtiques inicien aquest dilluns la seva participació als Jocs Nàutics Atlàntics de Getxo i Sopelana. Són un total de 65, els esportistes catalans que prenen part en aquests jocs, on s’enfronten amb total normalitat nacions-estat (França, Itàlia, Andorra, Alemanya, etc.) amb nacions sense estat (Euskadi, Normandia, Bretanya, Cornualles, Galícia, etc.). Dissabte va tenir lloc pels carrers de Getxo la desfilada inaugural, on prop de 1.000 esportistes arribats de tot arreu d’Europa van passejar amb la seva bandera davant dels aplaudiments dels habitants de la localitat.
La Plataforma Proseleccions va ser pesent en l’acte inaugural, amb l’assistència del seu vicepresident Sergi Blàzquez, i ho serà durant tota la setmana, mentre duri la competició, amb la cinquantena de seguidors catalans que han viatat amb l’autocar de la Plataforma. Tots ells assistiran a les competicions on hi hagi participació catalana i donaran el seu suport als nostres esportistes.