18.07.08

Les semifinals, contra Brasil

Argentina-Xile, l’altre eliminatòria

La Selecció Catalana d’hoquei patins jugarà aquest divendres (23:45h, en directe pel 33) les semifinals de la Copa Amèrica contra el Brasil. Catalunya ha acabat la fase regular en primera posició, després de golejar ahir 6-0 l’Uruguai, i els brasilers en quarta, després de caure per 1-3 contra Xile. L’altra semifinal enfrontarà el segon, l’Argentina, amb el tercer, precisament Xile (01:30h). Així doncs, tot apunta cap a una reedició de la final de l’any passat, un altre Catalunya-Argentina, tot i que en aquesta ocasió els catalans ja arriben amb la lliçó apresa, i confien no deixar-se sorprendre per la jove però talentosa selecció ‘albiceleste’.
Dijous, en l’últim i intrascendent partit de la fase de grups, Catalunya no va patir gens davant la discreta selecció de l’Uruguai. Va trigar a obrir el marcador, però va sentenciar en només dos minuts -entre el 7′ i el 9′- amb gols de Bancells, Molet i Selva. Abans del descans, Molet va fer el 4-0, i ja a la segona meitat, novament Bancells i Lladó van signar el 6-0 definitiu. El rival d’avui, el Brasil, en principi no ha de posar cap problema, ja que a la primera fase els de Jordi Camps també els van golejar per 8-0.