18.07.08

Clínic amb l’Uruguai

Camps i Llaverola fan classes

El seleccionador català d’hoquei patins, Jordi Camps, i el porter i capità de la Selecció, Jaume Llaverola, van aprofitar el matí de dijous per impartir un clínic a la jove selecció de l’Uruguai. El país sud-americà es troba en ple desenvolupament pel que fa a la pràctica d’aquest esport i, de moment, només compta amb tres clubs. Per això, aquesta Copa Amèrica, per a ells, és una oportunitat única de millorar el seu nivell i aprendre de països amb molta més tradició, com és el cas de l’Argentina i Catalunya, els dos grans favorits per endur-se el títol en aquest torneig.
Al pavelló del club Huracán, Camps va ensenyar tàctiques als jugadors de camp i Llaverola va fer un a sessió intensiva amb els porters uruguaians. Al final, foto de família i agraïments per part de jugadors i tècnics del combinat sud-americà. Aquesta és una altra mostra que la participació de Catalunya en les competicions d’aquell continent només beneficia l’hoquei patins ja que, no només augmenta el nivell dels tornejos on pren part, si no que porta a terme una tasca important de difusió i perfeccionament en la pràctica de l’esport d’aquelles seleccions.