17.07.08

Líders i a semifinals

Victòries contra Brasil i Argentina

La Selecció Catalana d’hoquei patins va tancar dimecres una jornada rodona, amb una doble victòria contra el Brasil i l’Argentina. Al matí, els de Jordi Camps es van desfer sense cap problema del Brasil per 8-0 amb gols de Jepi Selva (2), Jordi Molet (2), Grasas, Bancells, Rocasalbas i David Cáceres. Al vespre, però, va arribar el primer gran escull pels catalans en aquest torneig, l’enfrontament contra l’amfitriona, l’Argentina, i la veritat és que la nostra Selecció se’n va sortir prou bé.
A la mitja hora guanyava per 4-1, gràcies als gols de Rocasalbas, Bancells, Molet i Lladó i al gol de Josi García per part dels locals. Als últims minuts, però, la ‘albiceleste’ va prémer l’accelerador i es va quedar a les portes de la remuntada. Els gols de Reinaldo García i Lucas Ordóñez van apretar el marcador, però no van ser suficients. Al final, 4-3 per Catalunya, que tanca la primera fase amb 9 punts (3 victòries en 3 partits) i amb un marcador molt favorable (20 gols a favor i només 4 en contra). La Selecció, que avui s’enfronta a la feble Uruguai, ja té assegurada la primera posició, ja que l’Argentina descansa en aquesta darrera jornada. Divendres arriben les semifinals, on els catalans jugaran contra el quart de la fase de grups, que podria ser el Brasil o Xile.