16.07.08

L’Argentina fa por!

Segona golejada a la Copa Amèrica

La selecció argentina, vigent campiona i amfitriona de l’actual edició de la Copa Amèrica d’hoquei patins, que se celebra a Buenos Aires, continua encapçalant amb autoritat la classificació amb 6 punts, dues victòries clares en dos partits,amb 25 gols anotats. En la primera jornada van golejar l’Uruguai (14-1) i aquesta passada nit han fet el mateix amb el Brasil, 11-0. Els gols els han fet Josi García (2), Pablo Martín (2), Gonzalo Gómez (2), Lucas Ordóñez (2), Esteban Abalos, Emmanuel Cordamo i Reinaldo García. També ahir, Xile va guanyar l’Uruguai per 7-2.
El combinat ‘albiceleste’, doncs, torna a ser el gran rival de la Selecció Catalana, i avui es trobaran sobre la pista. Serà a les 02h, hora catalana. Abans, però, Catalunya jugarà contra el Brasil (16h), buscant una nova victòria, que els permeti mantenir-se a prop dels argentins a la classificació. La d’aquest dimecres, per tant, serà una jornada força carregada i de gran transcendència per a la Selecció Catalana en aquesta Copa Amèrica. Ahir, per preparar aquest partit, els de Jordi Camps van jugar un amistòs contra la selecció porteña de Buenos Aires, i es van imposar per 6-3. Els gols els van fer Selva (2), Rocasalbas (2), Pelícano i Bancells. Pels locals van marcar Escari, Koon i Karam.