15.07.08

Últimes places per Getxo

Autocar per a anar als Jocs Atlàntics

Encara sou a temps d’apuntar-vos a l’autocar que prepara la Plataforma Proseleccions per a assistir als Jocs Nàutics Atlàntics que tindran lloc a Getxo (Biscaia) la semana vinent. De moment ja han reservat la seva plaça una trentena de persones, així que encara en queden algunes de disponibles. No us ho penseu. Per només 75€ teniu el viatge i l’allotjament inclosos entre el 19 i el 25 de juliol.

Us estareu a Getxo i assistireu a les principals competicions amb participació de les Seleccions Catalanes (piragüisme, rem i vela). Enguany, els nostres esportistes participen com a convidats d’aquests jocs, que arriben ja a la seva XV edició. És una immilloable ocasió per passar una setmana al País Basc, assistir a una competició poc coneguda per nosaltres però molt espectacular i, com no, animar els esportistes que hi prendran art sota bandera catalana. Teniu temps fins aquest divendres, dia 18. Podeu reservar a info@seleccions.cat o trucant al 93.553.82.20.