14.07.08

Pluja de medalles

Copa Cono Sur de patinatge artístic

La Selecció Catalana de patinatge asrtístic va tancar la seva participació a la Copa Cono Sur celebrat a Brasília (Brasil) amb una excel·lent collita de medalles. En la darrera jornada la delegació catalana va aconseguir quatre medalles més en l’apartat individual, que es van afegir a les vuit aconseguides anteriorment. En total, doncs, dotze metalls: 7 ors, 2 plates i 3 bronzes.
Albert Trilla va penjar-se l’or en la combinada sènior masculina i en figures sènior obligatòries i el bronze en sènior masculí lliure, Meritxell Prat i Clàudia Llanodosa van ser 1a i 2a en sènior femení lliure, Inés Hernández va fer plata en la combinada sènior femenina i en figures obligatòries sènior femení, Emma de Vargas bronze en figures obligatòries sènior femení, Carme Juncosa i Albert Rovira or en dança lliure per parelles, i l’equip català va sumar un altre or en xou conjunt grups petits.