10.07.08

Tots cap a Getxo!

Animem Catalunya als Jocs Atlàntics

Els Jocs Nàutics Atlàntics se celebren anualment, inclouen competicions de rem a mar obert, piraguïsme, surf, vela i activitats subaqüàtiques i hi participen de manera fixa Escòcia, Irlanda, Illa de Man, Astúries, Galícia, Euskadi, País de Gal·les, Bretanya, Cornualles i Portugal. Aquest any els Jocs arriben a la 15a edició i se celebraran del 19 al 25 de juliol a Getxo i Sopelana (Euskadi). A banda de les seleccions habituals, enguany hi participen com a convidats Catalunya (en les modalitats de vela, rem i piragüisme), Canàries, Andorra, Aquitània, Normandia, Bèlgica, Itàlia, Alemanya, Àustria i Suïssa.
La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes organitza un autocar amb tots aquells seguidors/es que vulguin passar una setmana a Euskal Herria, donant suport a les Seleccions Catalanes de vela, rem, piragüisme i activitats subaquàtiques. El cost és de 75€, incloent-hi viatge i allotjament durant tota la setmana. Assistiran a les cerimònies d’inauguració, de lliurament de premis i de cloenda i a les principals competicions on es preveu més presència d’esportistes catalans. La resta dels temps és lliure.

Més informació de l’autocar

Incripcions: info@seleccions.cat o al 93.553.82.20.

Informació dels Jocs Nàutics

www.euskadi2008.com
www.celticwatergames.com.