10.07.08

“Tenim bones opcions”

Jordi Camps, abans de la Copa Amèrica

El proper dilluns, 14 de juliol, arrenca a Buenos Aires (Argentina) la II Copa Amèrica d’hoquei patins. Serà també la segna participació de la Selecció Catalana en aquest torneig, després de la segona posició assolida ara fa un any a Recife, al Brasil. De cara a aquesta nova cita, el seleccionador català Jordi Camps, ha pogut confeccionar un equip amb menys urgències que en l’última ocasió, quan va coincidir de ple amb l’OK Lliga, fet que va condicionar la seva llista.
Ara, Camps ha pogut el·laborar una convocatòria amb llibertat i, el que és momés important, ja porta setmanes treballant amb es homes que viatjaran a l’Argentina. Després de guanyar ara fa quinze dies la Blanes Golden Cup, la Selecció s’ha estat entrenat gairebé a diari a cavall entre Sant Sadurní de Noia i Tordera, de manera que afrontaran aquesta copa amb moltes més garanties.

El tècnic català considera que Catalunya viatja “amb molt bones opcions, l’equip està treballant molt fort aquests dies i tornarem a lluitar un títol que l’any passat se’ns va escapar de les mans”. Camps, però, destaca l’Argentina i el Brasil com els grans rivals a batre, especialment els locals: “els argentins tornen a portar un equip molt jove, però tots ells són jugadors que en pocs anys donaran el salt a Europa, tenen una gran qualitat. A més, juguen a casa, amb la seva afició, i això sempre suposa un ‘plus’ per a ells”.

La Federació Catalana de Patinatge ha engegat ja el web especial d’aquest torneig, on en podreu trobar tota la informació prèvia i equips convocats, així com fer el seguiment puntual de la competició un cop arrenqui. També podeu ampliar informació al web de la Confederación Sudamericana de Patín i al web de la Confederación Argentina de Hockey