08.07.08

300 nous col·laboradors

Campanya després de l’Eurocopa

La campanya de captació de col·laboradors duta a terme la setmana passada per la Plataforma Proseleccions ha tingut una gran acceptació i, en pocs dies, s’han fet més de 300 col·laboradors. Després de la victòria de la selecció espanyola en la passada Eurocopa, els qui creiem i lluitem pel reconeixement de les Seleccions Catalanes, vam voler recordar que aspirem a poder disputar competicions d’aquest nivell ben aviat, que hi tenim tot el dret i que, per aconseguir-ho, ens cal el suport de tothom.

En aquesta campanya es van publicar anuncis a pàgina sencera a La Vanguardia, El Periódico, El Punt i l’AVUI i bàners en portals d’internet com ara Vilaweb, Directe.cat i Racó Català, amb l’eslògan “Ara més que mai, fes-te col·laborador”. L’acollida ha estat més gran de l’esperada i, en només quatre dies, s’ha superat la xifra de 300 col·laboradors nous. A tots vosaltres, benvinguts!