07.07.08

La majoria vol l’oficitat

Nova enquesta a El Periódico

El Periódico de Catalunya publicava diumenge passat una enquesta al voltant del seguiment de la selecció espanyola per part de la població catalana. L’estudi conclou que un alt percentatge de catalans van seguir les evolucions del combinat estatal en la passada Eurocopa, però la gran majoria d’aquests ho van fer pel seu bon joc (33,5%), pel caràcter dels jugadors (26,3%) i per la presència de jugadors catalans a l’quip (19,9%). És important destacar que només un 10% dels catalans enquestats considera que la selecció espanyola representa el seu país.

En el mateix estudi, a més, s’hi inclou una pregunta que afecta directament les nostres aspiracions d’oficialitat i que aporta resultats més que satisfactoris: “Està a favor o en contra que les Seleccions Catalanes puguin jugar partits oficials?”. La resposta és molt clara, 66,5% a favor, per només un 17,8% en contra i un 15,7% que no contesta. Així doncs, un nou estudi que deixa ben clar que les Seleccions Catalanes oficials gaudeixen del suport de gran part de la població del nostre país.

Podeu consultar l’enquesta íntegra aquí