02.07.08

Un equip de garanties

La llista de la Copa Amèrica

El seleccionador català Jordi Camps, ja prepara a fons la Copa Amèrica d’hoquei patins, que se celebrarà a Buenos Aires del 14 al 20 de juliol. Per això, després de la victòria assolida el passat cap de setmana a la Blanes Golden Cup, la Selecció fa un seguit d’entrenaments aquesta setmana per tal d’afrontar aquesta cita en la millor forma possible: avui dimecres a les 21h al Pavelló de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d’Anoia i dijous a la mateixa hora al pavelló municipal de Tordera.
El tècnic ha confeccionat una convocatòria amb joves valors del nostre hoquei, com Raül Pelícano, Romà Bancells i Jepi Selva; amb dos homes que ja van jugar la passada Copa Amèrica com Xavi Lladó i Jordi Molet i amb alguns veterans com Jaume Llaverola i David Cáceres. La llista completa és aquesta:

Porters: Llaverola (Liceu) i Arellano (Vilanova)
Jugadors de camp: Cáceres (Noia), Grasas (Liceu), Bancells (Vic), Selva (Noia), Pelícano (Igualada), Rocasalvas (Vilanova) i Molet (Reus).