02.07.08

100 nous col·laboradors en només 48 hores!

Les celebracions per l’Eurocopa creen malestar

En 48 hores la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ha rebut més de 100 sol·licituds de persones que es volien donar d’alta com a col·laboradors. Aquest allau és degut a les celebracions espanyoles per la consecució de l’Eurocopa i a tot l’enrenou mediàtic al seu voltant.

Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes reclamarem, si cal amb més força encara, el dret dels nostres esportistes a poder competir com a catalans i a que totes les Seleccions Catalanes puguin disputar europeus i mundials de les seves especialitats.

Ara ja comptem amb 15 esports reconeguts. Per aconseguir que finalment tots els esports estiguin reconeguts necessitem la teva ajuda, com més suport tinguin les nostres federacions i com més col·laboradors ajudin a la Plataforma més aviat ho aconseguirem. Podeu fer-vos col·laboradors aquí.

Entre tots ho aconseguirem. Junts l’acabarem portant!