30.06.08

Segueixen negant l’evidència

Espanya renuncia al mundial sub’23 de bitlles

Espanya ha decidit no participar en el Campionat del Món de bitlles sub-23 que se celebrarà als Estats Units el proper 18 de juliol per evitar enfrontar-se a la Selecció Catalana, que té el vist-i-plau de la Federació Internacional de Bitlles com a entitat de ple dret, segons informa el diari El Mundo. L’esdeveniment està reconegut pel COI. Quan l’estiu passat la Federació Internacional de Bitlles va acceptar l’ingrés de Catalunya, la Federación Española de Bolos va presentar una demanda, tot i que al final el Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) va fallar, el passat 23 d’abril, que Catalunya pot competir en els esdeveniments internacionals quan ho desitgi. S’ha de veure si la FEB actua també de la mateixa manera en el proper Campionat del Món absolut que s’ha de celebrar a Bangkok (Thailàndia) entre el 21 i el 30 d’agost.