30.06.08

Reunió del patinatge català

Anna Pruna rep les nostres Seleccions

Aquest dilluns ha tingut lloc al Museu Melcior Colet de Barcelona la recepció per part de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Pruna, a les diferents Seleccions Catalanes de patinatge que el proper mes de juliol participaran a la Copa Amèrica, en les seves diferents disciplines.
Hi han assistit la Selecció Catalana de patinatge de velocitat (del 3 al 6 de juliol participarà al Campeonato Sudamericano Cono Sur a Veneçuela), la Selecció Catalana de patinatge artístic (del 7 al 13 de juliol prendrà part al Brasil en el Campionat Sud-americà de Patinatge Artístic Sènior i Xous), la Selecció Catalana absoluta masculina d’hoquei patins, recent vencedora de la Blanes Golden Cup (del 14 al 20 de juliol disputarà a Buenos Aires la Copa Amèrica d’hoquei) i la Selecció Catalana femenina sub-18 d’hoquei patins, recent guanyadora del Campionat d’Espanya..